V1.8 Update

[GA]Angel
Site Admin

V1.8 Update

Mesaj de [GA]Angel »

Actualizarea din aceasta seara include urmatoarele:

NOUTATI
  • Inventar Special - Tasta K.
    • Inventarul poate fi accesat in joc de pe tasta K.
    • Acest inventar functioneaza independent de inventarul normal.
    • Nu puteti muta obiectele din acest inventar in inventarul normal.
    • De asemenea, nu puteti muta obiectele din inventarul normal in acest inventar.
    • Fiecare obiect este atribuit automat categoriei sale speciale daca exista una.
    • Fiecare categorie din inventarul special are 3 pagini. Obiectele nu sunt evidentiate.
    • De acum inainte, obiectele ce apartin de inventarul special, vor ajunge automat in acesta.
    • Se poate plusa, se poate negocia si se poate crea un magazin direct cu obiectele din inventarul special.
    • Obiectele deja existente in inventar sau depozit vor trebui mutate manual in inventarul special prin intermediul depozitului.
    • Categoriile inventarului special (cele care vor colecta automat obiectele dropate) sunt urmatoarele:
      • Inventar de Carti
      • Inventar de Upgrade-uri
      • Inventar de Pietre
      • Inventar de Cufere
      • Inventar de Bonusuri
      • Inventar de Flori
    • Toate celelalte obiecte se vor primi in continuare in inventarul normal.
    Imagine
  • Am separat anunturile cu yang-ul primit de la monstri din chat pentru a va putea concentra mai mult pe discutiile din acesta. Yang-ul poate fi afisat sau ascuns, la preferinta fiecaruia.
    Imagine
  • Sefii principali sunt acum evidentiati printr-un semn deasupra capului.
    Imagine
IMBUNATATIRI
  • Am ajustat rezistenta magica din server echilibrand astfel toate rasele.
  • Am eliminat functia de distrugere obiecte din client din motive de securitate la propunerea unor jucatori. Se pot sterge din greseala obiecte mult mai importante si nu se merita riscul. Obiectele pot fi distruse in continuare la Cetateanul Turmentat din Map1.
  • Am adaugat recompense permanente (precum cele de la biolog) la misiunile principale de nivel 84 si 105 deoarece aceste 2 misiuni sunt ultimele din categoria lor (misiunile sunt intre nivelele 1-84, respectiv 90-105).
    • Bonusuri oferite: +3000 PV (misiunea de nivel 84 - Povestea Neterminata) si +10% tare impotriva semi-oamenilor (misiunea de nivel 105 - Alungarea Dragonului Rosu).
    • Am eliminat totodata misiunea de nivel 84 de pe caracterele care o incepusera/terminasera pentru a o putea reface.
    Daca nu te-ai apucat inca de misiuni, ar fi cazul sa te apuci pentru a beneficia de aceste bonusuri suplimentare. Spor la treaba tuturor!
REMEDIERI
  • Am rezolvat un bug rar ce permitea ca roua sau alte licori/efecte sa poata fi folosite de 2 ori in acelasi timp dublandu-le efectul.
  • Am rezolvat o eroare ce facea ca misiunea de nivel 105 sa nu poata fi completata.

Pe data viitoare!
Scrie răspuns