V1.9 Update

[GA]Angel
Site Admin

V1.9 Update

Mesaj de [GA]Angel »

Actualizarea din aceasta seara include urmatoarele:

NOUTATI
  • Craftarea bonusurilor 6/7 a primit un rework.
    • Am eliminat cufarul cu bonusurile verzi de la pescuit nemaifiind nevoie sa pescuiesti pentru aceste bonusuri.
    • Bonusurile verzi se dropeaza acum la Azrael si Razador.
    • Pentru craftarea bonusurilor ai nevoie de: 20x Adauga Verde, 20x Schimba Verde, 200x Puncte de Metin (de la 400), 20 Miliarde Yang (de la 90).
  • Mutarea obiectelor din inventar in depozit si invers, se face de acum inainte, mult mai rapid cu click dreapta daca ambele ferestre sunt deschise.
  • Un nou monstru disponibil in globurile de transformare din cufarul de la Pescar: Insecta Inghetata.
IMBUNATATIRI
  • Sistemul de previzualizare drop cufere functioneaza acum si din inventarul special.
  • Cetateanul turmentat sta acum pe loc (este necesar distrugerii obiectelor).
REMEDIERI
  • Am remediat un bug vizual al sistemului de skin-uri arme ce permitea sa para ca ai un skin echipat desi nu exista unul.
  • Am remediat un bug vizual ce facea ca obiectele cu timp precum frizurile dintr-un magazin creat sa arate bonusuri total aleatorii si cu valori exagerate atunci cand expirau (la 0 minute).
  • Am remediat un bug important al mountilor evoluabili si nu numai, ce permitea sa te urci pe acestia in timp ce atacai provocand daune in monstri mult mai rapid.
  • Am remediat un bug important ce nu permitea detinerea mai multor sigilii de mounti precum mountii puternici din itemshop, leu alb etc stergand de fiecare data un sigiliu atunci cand echipai altul.
  • Toate sigiliile mountilor vor urca acum in casuta corespunzatoare din echipamentul activ si nu vor mai ramane in inventar (desi castigam spatiu, acest lucru era complet gresit).
  • Am remediat o eroare banala ce crea foarte multe loguri neimportante in server.
ITEMSHOP
  • Noi skin-uri cu tarie impotriva monstrilor disponibile in itemshop.
  • Am eliminat skin-urile de Ziua Indragostitilor din itemshop.

Pe data viitoare!
Scrie răspuns