Update V11.0

[GA]Angel
Site Admin

Update V11.0

Mesaj de [GA]Angel »

Actualizarea de astazi include urmatoarele:
  • Am adaugat CH3.
  • Am adaugat un sistem de auto-chat pe joc. Il poti folosi pentru a trimite automat ultimul mesaj scris pe chat la fiecare 15 secunde. Gasesti butonul in bara chat-ului, langa celelalte butoane, si functioneaza chiar si atunci cand te reconectezi/teleportezi. Acest lucru iti va salva o gramada de timp si iti va permite sa te axezi pe activitatea din joc.
  • Am adaugat sistemul de reintrare in temnite. Turnul Demonilor beneficiaza acum de acest sistem. In cazul unei deconectari ai 5 minute la dispozitie pentru a reintra in temnita. Vei intampina un mesaj de reintrare in temnita, imediat ce te-ai reconectat pe joc. Instanta este distrusa daca cele 5 minute au trecut. Mai mult decat atat, daca te reconectezi pe un canal diferit fata de cel al temnitei, vei fi transferat automat in ch-ul in care a fost creata temnita.
  • Harta Valea Orcilor a fost mutata la alte coordonate deoarece intra in coliziune cu Turnul Demonilor facand imposibila folosirea sistemului de reintrare in temnita in etajele superioare.
  • Pepenele verde si Metinul Nephrite dropeaza si ele Puncte de Metin de acum inainte.
  • Nivelul in fereastra de negocieri este acum afisat corect.
  • Am imbunatatit codul sursa al schimbatorului de canale.
  • Am rezolvat cateva loguri eronate.
  • O noua protectie asupra fisierelor din client, suplimentara cshield pentru a combate orice tip de cheat-uri.
Scrie răspuns