NOUTATI
- Cartea Mineritului a fost adaugata la Pescar.
- Am adus modificari semnificative in ceea ce priveste craftarea schimbatoarelor 6/7 datorita feedback-ului jucatorilor care considerau ca este aproape imposibil de craftat un astfel de bonus, astfel:
- Am eliminat craftarea cu pesti a bonusurilor verzi de la Jae-Seon-Kin. Bonusurile pot fi obtinute acum pescuind direct un nou Cufar de Bijuterii ce contine aceste doua bonusuri verzi.
- Am scazut numarul bonusurilor verzi necesare de la 200/200 la 100/100.
- Am scazut yang-ul necesar craftarii la 80kkk de la 100kkk sub forma de lingouri. Va reamintim ca lingourile se pot obtine de la Seon-Hae din Map1.
- Yang-ul si punctele de metin vor fi acum cerute direct la craftarea schimbatorului 6/7.
- Timpul de reaparitie al Vrajitoarei de Gheata a fost redus la 1 ora de la 8 ore. Totodata, drop-ul pamfletului nu mai este 100% garantat datorita micsorarii timpului de reaparitie.
- Am eliminat coliziunea cu pet-urile chiar si atunci cand ataci.
- Azrael dropeaza acum elixire si lingou de 500 Milioane de Yang in loc de cel de 100 de Milioane de Yang.
- Am reactivat drop-ul accesoriilor de nivel scazut (coliere, bratari, cercei) in map1 si nu numai. Se poate vedea acest lucru pe monstri, folosind butonul "?" de la sistemul Mob Drop Info.
- Inelul de experienta (3h) este acum negociabil.
- Am corectat numele Clopotului Pasare Tunet din client.
Pe data viitoare!